Doorgaan naar hoofdcontent

18 november 2017: een nieuwe ervaring binnen ons Sack-avontuur

Op zaterdag 18 november trokken we naar Roeselare voor het opendeurweekend van Sack.
Met een hapje en een drankje werden we verwelkomd.

Opnieuw onze complimenten voor Sack! Wat een familiale en gezellige sfeer... Jency en Igmar kwamen ons persoonlijk begroeten en een babbeltje slaan over ons bouwproces. Ik vraag me af bij hoeveel andere zelfbouwbedrijven de medewerkers zo dicht bij de klanten staan?

Vanaf 13u30 vonden er demo's plaats rond het plaatsen van vloerverwarming, radiatoren, douches, inbouwtoiletten, regenwaterpompen,...
Telkens werd er een vakkundige uitleg gegeven en toonde de technieker voor hoe alles in z'n werk gaat. Leuk om al deze zaken al eens gezien te hebben. Zo staan we opnieuw wat steviger in onze schoenen om binnenkort zelf aan de slag te gaan. Dankuwel Sack!
Tussen de demo's door, brachten we een bezoekje aan de vernieuwde toonzaal van de badkamers. We moesten immers nog een kleur voor onze badkamerkasten kiezen.
Via mail kregen we van Jency een website door, zodat we al een selectie konden maken in de kleuren. Onze 3 favoriete kleuren konden we bekijken op stalen en Jency toonde ons de kleuren op diverse showroommodellen. Vooraf hadden we al 2 badkamers aangeduid en toen bleek dat beide badkamers hetzelfde kleur hadden, was voor ons de keuze van kleur snel gemaakt: VINTAGE!


Daarnaast mochten we ook opnieuw getuige zijn van de goede service van Sack. Tijdens het meten op onze werf, kwamen we erachter dat het door ons gekozen bad (180x80) niet past in onze badkamer. Na een mailtje liet Jency ons weten dat ze een kleiner bad (170x75) konden aanbieden, mits een meerprijs van 125 euro. We stemden toe en in het volgende mailtje liet hij ons weten dat hij, na een goed woordje bij de fabrikant, had kunnen bekomen dat we geen meerprijs moesten betalen. 
Opnieuw een leuk cadeau! 

Ondertussen lieten we ook onze eerste levering van Sack klaarzetten. Binnen enkele weken kunnen we er dus echt aan beginnen!!! 

Reacties

  1. Wij hebben ondertussen ook getekend (voor alle technieken) bij Sack. Ik kijk alvast uit om jullie praktijk-ervaringen erover te lezen binnenkort!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Juli 2017: Ons SACK-avontuur

Na het opvragen van offertes voor sanitair en verwarming, vielen we wat achterover als we zagen hoeveel deze aannemers soms vragen voor de werkuren.  Konden we dit maar zelf doen...  Geen van beiden heeft ervaring met dit soort zaken, dus dat idee hadden we al lang van ons afgezet.
Tot we op een dag op het internet iets lazen over Sack-zelfbouw. De commentaren erbij waren alvast veelbelovend en dus maakten we een eerste afspraak in de toonzaal in Roeselare. 
Tijdens het maken van een afspraak kregen we al een zeer goed gevoel. De afspraak werd tot in de puntjes geregeld. Eerst hadden we een afspraak bij Igmar voor sanitair, verwarming en ventilatie. Daarna mochten we naar boven voor een afspraak bij Jency voor de badkamer. 
Bij aankomst werden we zeer vriendelijk ontvangen door Igmar. Hij had onze plannen reeds goed bestudeerd en kon zo heel gericht advies geven. Dankzij de goede uitleg van Igmar kozen wij ervoor om toch voor vloerverwarming te gaan.
Hij legde ons ook tot in de punt…

27 januari 2018: vorderingen dakwerken en einde gevelmetselwerken

Zoals beloofd werden we deze week beloond met héél wat vooruitgang aan ons huisje.

Ten eerste werden de gevelmetselwerken afgewerkt. We zijn helemaal verliefd op het resultaat. Super!

Dikke merci aan onze aannemer Mathieu!
https://www.facebook.com/bouwwerkenvaneenoo/


Daarnaast werd er deze week ook hard verder gewerkt aan ons dak. Voor we het wisten lagen de dakpannen aan de achterkant van ons dak erop.  Nu enkel nog de voorkant én ook deze klus is geklaard. 

Wie nog een goede timmer- en dakwerker zoekt - 1 adres!